The landlord is insulated and has significantly increased due to loggia area of ​​the kitchen. Photos Before / After.

Thank you all for dochityvaniya, put the Huskies and subscribe to our channel! We will be very grateful to you!

Until repairs in the apartment was an ordinary, glassed-in balcony. Like all cold and not functional. Landlord is fed up and decided to warm it slightly and ennoble.

Unfortunately no photos before the start of repair, but there is a photo with the process of warming, it is clear that 2 a layer of insulation, the first was not just laid, and tightly shed with foam, to create a full-fledged cocoon.

A source: https://vk.com/bookmarks? z = photo-134304555_456267881% 2Fwall-134304555_153923
A source: https://vk.com/bookmarks? z = photo-134304555_456267881% 2Fwall-134304555_153923

After the plates the next layer laid moisture-heat protection and created crate, which serve as the basis for lining rooms.

A source: https://vk.com/bookmarks? z = photo-134304555_456267881% 2Fwall-134304555_153923
A source: https://vk.com/bookmarks? z = photo-134304555_456267881% 2Fwall-134304555_153923

On the ceiling made ceilings, solutions for the balcony are not normal, but it quick and easy to master, as well chiseled have built in lighting the entire length of the loggia.

A source: https://vk.com/bookmarks? z = photo-134304555_456267881% 2Fwall-134304555_153923
A source: https://vk.com/bookmarks? z = photo-134304555_456267881% 2Fwall-134304555_153923

Brigade arrived and one day ceilings ready.

And then began the most interesting, from the series, the appetite comes during meal time, as can be seen in the previous photo was the loggia simple door with a kitchen and a large window, but after this insulation, the owners decided to make a pass a little more, and the window at all remove.

A source: https://vk.com/bookmarks? z = photo-134304555_456267881% 2Fwall-134304555_153923
A source: https://vk.com/bookmarks? z = photo-134304555_456267881% 2Fwall-134304555_153923

What they did, you can see the last two photos, from the resulting window sill, made dining table - which is smoothly joined the loggia and kitchen.

A wall of balconies finished with artificial stone. Very effectively managed to increase the space of the room, and use very effectively loggia.

A source: https://vk.com/bookmarks? z = photo-134304555_456267881% 2Fwall-134304555_153923
A source: https://vk.com/bookmarks? z = photo-134304555_456267881% 2Fwall-134304555_153923

Would you like to do in his apartment this repair? Or you would like to change?

Send us the story of your repair on mail[email protected]if you want to share your results.
  • Share: