The building was torn down the wall between the kitchen and loggia and installed hinged doors. Photos Before / After.

Thank you all for dochityvaniya, put the Huskies and subscribe to our channel! We will be very grateful to you!

Everyone wants to increase the area of ​​his apartment due to not living loggia, but the family decided to do otherwise. After buying an apartment in new building and began to make repairs, a young couple came up with the idea to make the kitchen more bright and spacious.

A source: https://vk.com/photo-134304555_456269997?api_access_key=7237e5d40788704437
A source: https://vk.com/photo-134304555_456269997?api_access_key=7237e5d40788704437

To was enough to demolish the wall of the loggia, which had an impressive area, but instead of a concrete wall with a door, installed two large hinged doors.

But first, the septum was demolished with the old door and ennobled the resulting openings.

A source: https://vk.com/photo-134304555_456269997?api_access_key=7237e5d40788704437
A source: https://vk.com/photo-134304555_456269997?api_access_key=7237e5d40788704437

It was very impressive space, but leave because the owners did not dare.

A source: https://vk.com/photo-134304555_456269997?api_access_key=7237e5d40788704437
A source: https://vk.com/photo-134304555_456269997?api_access_key=7237e5d40788704437

Next, replace the battery, which also had to clean the house, with the opening, instead of the standard set a modern vertical battery.

A source: https://vk.com/photo-134304555_456269997?api_access_key=7237e5d40788704437
A source: https://vk.com/photo-134304555_456269997?api_access_key=7237e5d40788704437

After the battery took up the warm floors in the kitchen and wall insulation, sheathing plasterboard which has been decided.

A source: https://vk.com/photo-134304555_456269997?api_access_key=7237e5d40788704437
A source: https://vk.com/photo-134304555_456269997?api_access_key=7237e5d40788704437

Once paved heated floors, began to lay tile, choose brown tiles under natural wood, to make the space more interesting, it was laid on the diagonal.

At the same time there was light, and of course the room was look completely different.

A source: https://vk.com/photo-134304555_456269997?api_access_key=7237e5d40788704437
A source: https://vk.com/photo-134304555_456269997?api_access_key=7237e5d40788704437

As a result of all the work to improve the effect of open space on the balcony removed protection from the windows and opened the full glazing, resulting poured very large bright space, which does not just lighten up the kitchen, but also make it much more.

A source: https://vk.com/photo-134304555_456269997?api_access_key=7237e5d40788704437
A source: https://vk.com/photo-134304555_456269997?api_access_key=7237e5d40788704437

And for a good mood, the owners have done a loggia artificial turf, you will agree that the decision is very unusual.

Would you like to do in his apartment this repair? Or you would like to change?

Send us the story of your repair on mail[email protected]if you want to share your results.
  • Share: