Man rebuilt the kitchen in his house, all done by hand. Photos Before / After.

Thank you all for dochityvaniya, put the Huskies and subscribe to our channel! We will be very grateful to you!

A man in his house and did repairs at the same time re-planning. We are talking about a private house, which was not a big kitchen. Over time, the owner wanted to expand the space. The solution was simple and clear, tear down the wall separating the room.

In addition to excess, interferes with the wall, it was necessary to solve many other problems, such as the creaking of the floor, the outdated design and furniture.

A source: https://vk.com/photo-39345508_456430560?api_access_key=84a51fb024067b89c1
A source: https://vk.com/photo-39345508_456430560?api_access_key=84a51fb024067b89c1

To the promised repairs in the kitchen walls were faded to a dull green color, and the layout of the kitchen was not as much successful that had to sit right in front of the refrigerator, thereby making it difficult as the cooking itself, and diverting the people who sit for table.

In the corridor dominated the Browns, who have all too tired and only dovili his presence.

A source: https://vk.com/photo-39345508_456430560?api_access_key=84a51fb024067b89c1
A source: https://vk.com/photo-39345508_456430560?api_access_key=84a51fb024067b89c1

After the demolition of the walls had to be opened to make all floors as well as on another issue in a private house with floors not solve, work, though dirty, but not very time-consuming, in the presence of a circular saw.

The owner simply sawed planks into small pieces and gently brought them into the yard.

A source: https://vk.com/photo-39345508_456430560?api_access_key=84a51fb024067b89c1
A source: https://vk.com/photo-39345508_456430560?api_access_key=84a51fb024067b89c1

After a new floor was paved with a corridor space and displayed on one level, and now the two rooms of the steel uniform. After leveling floors, work began on the walls, they also need to align.

Part of them lined with plasterboard, plaster partially restricted. Once the walls are aligned, the owner of the stoned walls, where the planned installation of kitchen units, tiles, thereby apron also appeared in its place.

A source: https://vk.com/photo-39345508_456430560?api_access_key=84a51fb024067b89c1
A source: https://vk.com/photo-39345508_456430560?api_access_key=84a51fb024067b89c1

After the tiles, laid on the floor laminate, thanks to a very smooth base, to do it was not difficult and does not take a very long time.

After this, take up the final finish of the walls were painted in a light shade of beige, the ceiling made ceilings and integrated spotlights.

Kitchen set was the final stage of all repairs, he was chosen in white, with a light top. Sink placed in the left corner, leaving a space in front of the window for cooking.

A source: https://vk.com/photo-39345508_456430560?api_access_key=84a51fb024067b89c1
A source: https://vk.com/photo-39345508_456430560?api_access_key=84a51fb024067b89c1

As a result of repairs in the kitchen there was a big kitchen, which placed all the necessary equipment and at the same time left a lot of room for cooking.

The room was light and airy, a great example to repair their own hands.

Would you like to do in his apartment this repair? Or you would like to change?

Send us the story of your repair on mail[email protected]if you want to share your results.
  • Share: